Ο ωχρός ίππος - Christie, Agatha, 1890-1976 (Agatha Christie, 2020)
Η ζωή είναι πάντοτε επικίνδυνη. Ίσως στο τέλος να μην καταστραφεί από μεγάλες φυσικές δυνάμεις αλλά από το έργο των ίδιων μας των χεριών. Κάτι παράξενο συμβαίνει στο πάλαι ποτέ πανδοχείο Ο Ωχρός Ίππος. Για να το ανακαλύψει, ο Μαρκ Ίστερμπρουκ ξέρει πως πρέπει να πάρει τα πράγματα από την αρχή. Αλλά ποια ακριβώς είναι η αρχή; Το βάναυσο χτύπημα που δέχτηκε ο πατήρ Γκόρμαν στο κεφάλι; Η μανία με την οποία ο δράστης έψαξε τις τσέπες του ράσου του; Ή μήπως η επίσκεψη του ιερέα, λίγο πριν από τη δολοφονία του, σε μια ετοιμοθάνατη γυναίκα; Ίσως και ένας καβγάς που συμβαίνει μπροστά στα μάτια του Μαρκ να έχει κάποια βαθύτερη σημασία που του διαφεύγει. Ο Μαρκ και η νεαρή Τζίντζερ είναι αποφασισμένοι να βρουν την αλήθεια. Όμως δεν έχουν ιδέα με τι ακριβώς ετοιμάζονται να αναμετρηθούν...