Το μυστήριο των εφτά ρολογιών - Christie, Agatha, 1890-1976 (Agatha Christie, 2020)
Η μυθοπλασία βασίζεται στην αλήθεια. Θέλω να πω, αν τα πράγματα δεν συνέβαιναν, οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να τα σκεφτούν.