Το μυστικό του Τσίμνεϊς - Christie, Agatha, 1890-1976 (Agatha Christie, 2019)
"Πόσοι παράξενοι άνθρωποι χρειάζονται για να φτιάξεις τον κόσμο..." Ο νεαρός Άντονι Κέιντ δέχεται πρόθυμα να κάνει μια εξυπηρέτηση σ’ έναν παλιό του φίλο: να παραδώσει για λογαριασμό του ένα πακέτο στο Λονδίνο. Αλλά δεν ξέρει πως έτσι θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια διεθνή συνωμοσία... Κάποιοι επιθυμούν διακαώς την παλινόρθωση της μοναρχίας στη μακρινή Ερζοσλοβακία. Κάποιοι άλλοι είναι αποφασισμένοι να τους εμποδίσουν. Αντιμέτωπες με ένα μυστηριώδες έγκλημα, οι δυνάμεις της Σκότλαντ Γιαρντ και της Γαλλικής Ασφάλειας βρίσκονται διαρκώς σε αδιέξοδο. Ώσπου το Τσίμνεϊς, το φημισμένο αρχοντικό που έχει φιλοξενήσει όλη την αφρόκρεμα της Ευρώπης, θα ξεδιπλώσει τα μυστικά του. Και ο Άντονι θα είναι εκεί...