Έρωτας σαν τέχνη - Νικολιδάκη, Πωλίνα (Bell / Χαρλένικ Ελλάς, 2019)
Από το πολύβουο Λονδίνο μέχρι την κοσμοπολίτικη νότια Γαλλία. Αυτό το ταξίδι θα αλλάξει τα πάντα... Μια νεαρή φοιτήτρια δε θα έπρεπε να προκαλεί τον καθηγητή της. Σωστά; Ένας δυναμικός καθηγητής δε θα έπρεπε να τσακώνεται με τη φοιτήτριά του. Σωστά; Λάθος. Μπορεί ο Όλιβερ να θέλει να διατηρήσει το αυστηρό προφίλ του και η Έμμα να θέλει να αποφοιτήσει χωρίς να τον σκοτώσει, όμως όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο είναι αδύνατον να ελέγξουν τα συναισθήματά τους. Και αυτό οδηγεί σε εκρηκτικές καταστάσεις... Πολύ σύντομα και οι δύο θα καταλάβουν ότι δε θα μπορούν για καιρό να αγνοούν την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι πως δεν αντέχουν στιγμή μακριά ο ένας απ’ τον άλλον...