Στεφάνι για εννέα μούσες : μυθιστόρημα - Κακανιάρη, Αγγελική (Ελληνική πεζογραφία / Ωκεανός, 2017)
Θάλεια, Ουρανία, Ερατώ... Η Θάλεια θα χαθεί στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, μ’ ένα φουστάνι στο χρώμα τ’ ουρανού κι ένα στεφάνι με ολόλευκα κοχύλια. Εννέα μούσες, εννέα αέρινες υπάρξεις, στη φημισμένη σχολή χορού Ήριννα Μάγιερς, στα περίχωρα του Λονδίνου, μετατρέπονται σε καλλιτεχνικά αριστουργήματα μιας άλλης εποχής. Ο νεαρός εγκληματολόγος Μάριος Δαλμάς, έχοντας στο πλευρά του την εκρηκτική Ήριννα, θα μπλεχτεί στα δίχτυα ενός συγκλονιστικού μυστηρίου από τα βάθη του χρόνου, όπου η ομορφιά και η τέχνη αναμετρώνται σε κάθε βήμα, με τη ζωή και το μοιραίο... Ένα συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα με φόντο το χορό, το μαγικό κόσμο της φωτογραφίας, το πάθος για εκδίκηση κι έναν ανατρεπτικό έρωτα που κόβει την ανάσα.