Η καλή τύχη της Φατίμα - Dryansky, Joanne (Ωκεανίδα, 2004)
Η κόμισσα ήθελε ένα συγκεκριμένο εσπρέσο μια συγκεκριμένη στιγμή. Το ηλικιωμένο Λαμπραντόρ της ήθελε συνέχεια περιποιήσεις. Και στους δρόμους του Παρισιού βασίλευε το χάος. Η Φατίμα με την πορτοκαλιά κελεμπία της, που μόλις είχε φτάσει από την Τυνησία για να δουλέψει στης κόμισσας, ήταν σαν ψάρι έξω απ' το νερό. Εγκαταλειμμένη από ένα σύζυγο που δεν την αγάπησε ποτέ, με την αδερφή της να έχει πεθάνει τελευταία, θεωρεί τον εαυτό της τον πιο κακότυχο άνθρωπο του κόσμου. Όμως η Φατίμα, με τη μαγεία της ζεστασιάς της, μεταμορφώνει τη ζωή των ανθρώπων που γνωρίζει και τελικά και τη δική της. Οι συγγραφείς Τζόαν και Τζέρι Ντριάνσκι δίνουν μια μαγευτική ιστορία για την ακατανίκητη δύναμη της αγάπης. Κάθε είδους αγάπης. Που απελευθερώνει και διώχνει κάθε φόβο με το μαγικό ραβδάκι της.