Ποτέ δεν είναι αργά για ευτυχία : μυθιστόρημα - Βιολιτζή, Σάντυ (Ελληνική πεζογραφία / Ωκεανός, 2016)
«Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…» Η Μαρίλια, ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, μπορούσε να το πει με σιγουριά. Ξεκίνησε τη ζωή της με τους καλύτερους οιωνούς, μεγαλώνοντας σε μια υπέροχη πόλη, με οικονομική άνεση, με σπουδές, με σύζυγο, με παιδιά, με φίλους. Τί πήγε, λοιπόν, στραβά; Ποιοί την πρόδωσαν; Ποιοί στάθηκαν δίπλα της; Περιπλανήθηκε στα δύσκολα μονοπάτια του πόνου και της απιστίας, ένιωσε να λυγίζει και να χάνει τις αντοχές της. Μέχρι που ήχησε ένα καμπανάκι μέσα της. Είχε φτάσει η ώρα της αλήθειας κι έπρεπε να κοιτάξει πια τη ζωή της κατάματα, να πάρει αποφάσεις… Να ανθίσει ξανά το χαμόγελο στα χείλη της, να μπει ξανά η χαρά στη ζωή της.