Πρόσκληση αγάπης : μυθιστόρημα - Στάθη-Λέφα, Αναστασία (Ελληνική πεζογραφία / Ωκεανός, 2018)
Η Άννα, μια καλλιεργημένη κοπέλα με πνευματικές αναζητήσεις, μετά τη γνωριμία της με τον Άρη, έναν διακεκριμένο ζωγράφο, αξιοποιεί τη βαθύτερη κλίση της που είναι η ζωγραφική και αναδεικνύεται σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη καλλιτέχνιδα. Το μέλλον υπόσχεται πολλά, ωστόσο τραγικές καταστάσεις την αναγκάζουν να εγκαταλείψει απρόσμενα την Αθήνα και να καταφύγει στον ιστορικό χώρο των Δελφών. Η συνάντησή της με τον Ντέιβιντ, έναν Αμερικανό σκηνοθέτη, θα ανοίξει καινούργιο δρόμο στην προσωπική της ζωή. Στο εξής οι αλλαγές στη ζωή της είναι ραγδαίες. Σαρωτικές. Μία ομάδα ανθρώπων από κάθε σημείο του πλανήτη, σαν να συναντήθηκε από κάποιο θείο κάλεσμα, εκεί στους Δελφούς, στον ομφαλό της γης, θα εμπνευστεί από τις δελφικές αξίες και θα προχωρήσει με τη δική της καθοδήγηση σε ένα παγκόσμιο κίνημα αγάπης. Εκεί η Άννα θα ανακαλύψει τις ερωτικές ανάγκες της και θα γνωρίσει βαθύτερα τον εαυτό της. Κι ύστερα, ο Κρις, ο Ελληνοαμερικανός μεγαλοβιομήχανος, μια ισχυρή προσωπικότητα με στέρεα ερείσματα μπαίνει στη ζωή της ?ννας και επηρεάζει καθοριστικά τόσο τη δική της πορεία όσο και αυτή της ομάδας...