Time out : η ελληνική αίσθησι του χρόνου - Ράμφος, Στέλιος, 1939- (Μούσες, 2012)
Πολιτικές ηγεσίες και πολίτες δεν μπορεί να παίζουν με την φωτιά, γιατί ως γνωστόν υπάρχουν φωτιές που σβήνουν με νερό, υπάρχουν φωτιές όμως και φωτιές που σβήνουν με αίμα.