Εργαστήριο φυσιολογίας - Πούγγουρας, Παναγιώτης Θ., 1935- (Λογοτεχνία / Εχέδωρος, 2018)
Οι βάτραχοι, ο σκύλος και η γάτα καρδαμωμένοι και φροντισμένοι για τις ανάγκες του πειράματος, βρίσκουν τρόπο και κλουβί για τη ζωή τους με τις παραμέτρους της εύνοιας της τύχης κατά την άποψη των. Ο χρόνος είναι που διαλανθάνει για την στιγμή του θανάτου, όπως και στην φυλακή των καταδικασμένων σε θάνατο, λες και οι ελεύθεροι τον έχουν διασφαλίσει..