Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
Αν η αναπαραγωγή επαναλήψιμων αποτελεσμάτων είναι αξίωμα της κάθε επιστήμης, αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση των κρασιών, γιατί οι συνθήκες δημιουργίας τους δεν είναι ποτέ οι ίδιες. Η οινοποίηση απαιτεί πάντα την εμπειρία του οινολόγου, ο οποίος θα εκτιμήσει τις πιθανότητες που δεν μπορ...
Сохранить в:
Главный автор: | |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Ψύχαλου,
1994.
|
Предметы: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Шифр: |
663.2 ΤΣΑ |
---|---|
Копировать Unknown | Доступно Поместить задолженность |