Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
Αν η αναπαραγωγή επαναλήψιμων αποτελεσμάτων είναι αξίωμα της κάθε επιστήμης, αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση των κρασιών, γιατί οι συνθήκες δημιουργίας τους δεν είναι ποτέ οι ίδιες. Η οινοποίηση απαιτεί πάντα την εμπειρία του οινολόγου, ο οποίος θα εκτιμήσει τις πιθανότητες που δεν μπορ...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Ψύχαλου,
1994.
|
Subjects: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Call Number: |
663.2 ΤΣΑ |
---|---|
Copy Unknown | Available Place a Hold |