Πολλές ζωές, πολλοί δάσκαλοι - Weiss, Brian L., 1944- (Καστανιώτης, 1994)
Ο ψυχοθεραπευτής δρ Μπράιαν Βάις, διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Mouni Sinai στο Μαϊάμι, ούτε καν φανταζόταν πως η ζωή του θα άλλαζε ριζικά μέσα από μια φαινομενικά συνηθισμένη περίπτωση θεραπείας ασθενούς του. Κι όμως, δεν άργησε ν' αντιληφθεί ότι διαπερνούσε σιγά σιγά τα πέπλα αιώνιων μυστηρίων, για να βρεθεί κάποια στιγμή μπροστά στην Αποκάλυψη. Είχε έρθει η ώρα για την Επιστήμη να συναντήσει την Αλήθεια. "Το εκπληκτικό αυτό βιβλίο διασπά τα φράγματα της κλασικής ψυχοθεραπείας και παρουσιάζει μια νέα και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας. Θα 'πρεπε να μελετηθεί σοβαρά απ' όσους ασχολούνται με τη νοητική υγεία". (ΙΝΤΙΘ ΦΙΟΡ, κλινική ψυχολόγος, διδάκτωρ φιλοσοφίας). "Το βιβλίο αποτελεί μια σύνθεση της ψυχιατρικής και του μυστικισμού. Προσφέρει την αναζήτηση της ύψιστης αλήθειας και την υπόσχεση της προσωπικής μετενσάρκωσης. Διαβάζεται σαν μία άκρως συναρπαστική ιστορία. Δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου". (ΧΑΡΥ ΠΡΟΖΕΝ, καθηγητής και διευθυντής του Ψυχιατρικού Τμήματος του Ιατρικού κολεγίου του Ουισκόνσιν)