Ένας τέκτων θυμάται : 1973-2003 - Τζανέτος Δημήτρης Σ., 1947- (Μαρτυρίες / Κοχλίας, 2003)
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα βιβλίο που αναφέρεται στην εμπειρία 30 ετών τεκτονικής ζωής, γραμμένο από έναν άνθρωπο που συνεχίζει να βρίσκεται στους κόλπους του Τεκτονισμού ακόμα και σήμερα. Ο Δημήτρης Τζανέτος παρουσιάζει την ιστορία του Τεκτονισμού, τη διδασκαλία του κι ένα ημερολόγιο για τα ευτράπελα και σοβαρά που έζησε μέσα στη Στοά. Ένα βιβλίο αληθινό, με στοιχεία και γεγονότα από έναν άνθρωπο που είναι 30 χρόνια μέσα στους κόλπους του Τεκτονισμού, που μπορεί να έχει γνώμη, γιατί ακριβώς έχει τη γνώση.