Ο ναός του Αγίου Δημητρίου = The church of Saint Demetrios - George, W. S. (Δήμος Θεσσαλονίκης, 1985)
Η έκθεση διοργανώθηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο, ως αφιέρωμα στον γιορτασμό των 2300 χρόνων της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των "Δημητρίων. Το έργο του W. S. George, που εκτίθεται για πρώτη φορά, περιλαμβάνει υδατογραφίες των ψηφιδωτών και σχέδια της αρχιτεκτονικής του ναού του Αγίου Δημητρίου όπως ήταν πριν από την καταστροφή στη μεγάλη πυρκαγιά του 1917.