Ανάμεσα σε δυο προέδρους : πλησιάζοντας τον άνθρωπο πίσω από τον ηγέτη - Παπαναγιώτου, Δημήτρης Κων. (Έφεσος, 2005)
Μέσα από γνωστά γεγονότα, αλλά και άγνωστα συμβάντα και πρωτοεμφανιζόμενες λεπτομέρειες, ο συγγραφέας του βιβλίου πλησιάζει τον άνθρωπο Καραμανλή, τον άνθρωπο Στεφανόπουλο πίσω από τον πολιτικό-πολιτειακό ηγέτη. Είναι ένα ελεύθερο δημοσιογραφικό βιβλίο, βασισμένο στις προσωπικές εμπειρίες του συγγραφέα, που διήνυσε μία μακρά δημοσιογραφική πορεία χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και άλλες δεσμεύσεις.