Η γυναίκα γυμνή : μια ξενάγηση στο γυναικείο σώμα - Morris, Desmond (Διόπτρα, 2006)
Κάθε γυναίκα έχει όμορφο κορμί κι αυτό γιατί είναι το αποτέλεσμα μιας εξέλιξης εκατομμυρίων χρόνων. Είναι προικισμένο με εκπληκτική προσαρμοστικότητα και πάμπολλες ικανότητες που το καθιστούν τον πιο αξιόλογο οργανισμό πάνω στον πλανήτη. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του Desmond Morris, συγγραφέα του διεθνούς best seller o «Γυμνός Πίθηκος» ανακαλύπτουμε το γυναικείο σώμα μέσα από μια ξενάγηση. . . από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Το νέο βιβλίο του Desmond Morris, απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους και σε όλους τους άντρες που επιθυμούν να μάθουν τη . . .γυμνή αλήθεια για το κρυφό αντικείμενο του πόθου τους.