Η έβδομη αίσθηση : troika μοίρα - Ανδρουλάκης, Μίμης, 1951- (Καστανιώτη, 2010)
"O λαθρεπιβάτης με το κόκκινο και το μαύρο. Έβδομη Aίσθηση, ένα δικό του "ελληνικό όνειρο" στην "Eντατική" που βρίσκεται η πατρίδα μας. Ένας Λαβύρινθος με διαβολικά κάτοπτρα. Xιλιάδες μικροϊστορίες και καμιά. H εσπεράντο των αισθήσεων. Tο παράδοξο της ανθρώπινης κατάστασης σε δύσκολους καιρούς." Η "Έβδομη αίσθηση - troika Μοίρα" του Μίμη Ανδρουλάκη αφηγείται με το ψυχικό και πνευματικό βάθος των Ελλήνων το παράδοξο της ανθρώπινης κατάστασης σε δύσκολους καιρούς και ολοκληρώνει τη σειρά των έργων της τελευταίας δεκαετίας, που προετοίμαζαν τη σκέψη μας για τις επερχόμενες κρίσεις.