Το εγχειρίδιο του έρωτα - Gribble, Kate (IntroBooks, 2009)
Το Εγχειρίδιο του Έρωτα είναι ένας θησαυρός ειδυλλιακών ιδεών και προτάσεων για το ρομαντισμό και τις σχέσεις, που θα κάνουν το σύντροφό σας να σας ερωτευτεί τρελά - ξανά και ξανά και ξανά. . . Μάθετε πώς να φτιάχνετε μόνοι σας κάρτες για τον Άγιο Βαλεντίνο, πώς να κάνετε πιο προσωπικό ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης (από τώρα μέχρι την επέτειό σας), να ετοιμάζετε το τέλειο πρωινό στο κρεβάτι και να γράψετε μια ερωτική επιστολή. Αντλείστε ιδέες για ολιγοήμερες αποδράσεις και εκδρομές, καθώς και για καθημερινές πράξεις που θα ενθουσιάσουν το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μάθετε τους πιο διάσημους εραστές του κόσμου, τις δέκα πιο ρομαντικές ταινίες, την παράδοση του ιπποτικού έρωτα, την Ιστορία της Ημέρας του Άγιου Βαλεντίνου και ζήστε αληθινές περιπτώσεις ιστοριών αγάπης. Γιορτάστε τις χαρές του έρωτα με ένα θησαυροφυλάκιο αγάπης ιδανικό για τους ερωτευμένους όλου του κόσμου. . .