Πρόγραμμα και καταστατικόν του Αγροτικού Δημοκρατικού Κόμματος. (Εθνικό Τυπογραφείο, 1934)
Το πρόγραμμα και το καταστατικό του ανασυγκροτηθέντος Αγροτικού Δημοκρατικού Κόμματος,κατατέθηκαν στην Βουλή (Συνεδρίαση 1 Ιουνίου) από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, αποτελούμενη από το αρχηγό Αλέξ. Μυλωνά, βουλευτή Ιωαννίνων, Αλκιβιάδη Ριζιώτη, βουλευτή Φαρσάλων, Χρυσού Ευελπίδη, βουλευτή Πρεβέζης και Χρήστο Παπασταύρο, βουλευτή Ιωαννίνων. Επίσης κατατέθηκαν και στην Γερουσία (Συνεδρίαση 4ης Ιουνίου 1934)