Πως έγινα βλάκας - Page, Martin, 1975- (Αστάρτη, 2004)
Ο Αντουάν υποφέρει από την υπερβολική του ευφυΐα και γι' αυτό κάνει ό,τι μπορεί για να εξουδετερώσει το μυαλό του. Αφού αποτυγχάνει να γίνει αλκοολικός - μια προσπάθεια που περιγράφεται μ' έναν πραγματικά ξεκαρδιστικό τρόπο - όπως και αυτόχειρας, βρίσκει τελικά μια αποτελεσματική μέθοδο για να γίνει κρετίνος.