Μικρό ερμηνευτικό λεξικό της ξύλινης γλώσσας : τα 124 πρώτα λήμματα - Ρωμανός, Αριστείδης (Ποταμός, 2010)
Ποιος δεν έχει βαρεθεί να ακούει ότι "η αδρεναλίνη" είναι πάντα "στα ύψη", ότι "το θερμόμετρο" πάντα "χτυπά κόκκινο", ότι "το σενάριο" είναι πάντα "εφιαλτικό", ότι "η επέμβαση" γίνεται πάντα "χωρίς αναισθητικό", ότι "η επίθεση που εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης" είναι πάντα "σφοδρή" και ότι "η καταστροφή" είναι πάντα "βιβλική";