Ένα βότσαλο στη μνήμη - Φασουλής, Σταμάτης (Ιωλκός, 2015)
Μια σειρά από επιφυλλίδες δημοσιευμένες στην εφημερίδα «Τα Νέα» από το 2009 μέχρι σήμερα συγκέντρωσε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής στο παρόν βιβλίο.