Οι δρόμοι μου - Δήμου, Νίκος, 1935- (Έλληνες συγγραφείς ;, 2004)
Μια αυτοβιογραφία σαν μυθιστόρημα. Ογδόντα χρόνια ζωής από έναν άνθρωπο που πέρασε από όλα τα στάδια: πλούτο και φτώχεια, δύναμη και αδυναμία, έρωτα και μοναξιά. Που σπούδασε φιλοσοφία με τους πιο δύσκολους Ευρωπαίους δασκάλους, έγραψε 64 βιβλία που πούλησαν μισό εκατομμύριο αντίτυπα σε πάνω από 40 χώρες, εργάστηκε στη διαφήμιση, τη φωτογραφία, τον Τύπο, την τηλεόραση, την πληροφορική, γνώρισε σημαντικούς ανθρώπους και πολλούς τόπους. Ένα βιβλίο ωμά ειλικρινές, έντιμα ανθρώπινο και βαθιά γοητευτικό.