ΝΑΜ : η εμπειρία του Βιετνάμ 1965-1975 - Λιπιρίδης, Γιάννης; Ναθαναήλ, Αθανάσιος; Γονέος, Αριστείδης (Αλκυών, 1989)
2,700,000 Αμερικάνοι πολέμησαν στο Βιετνάμ σ έναν πόλεμο , που κόστισε 7 δις δολάρια, έριξαν 10 εκατομ.τόνους βόμβες και οβίδες σκότωσαν 900,000 Βιετναμέζους. Ωστόσο, έχασαν....Γιατί