Ιστορία του 20ου αιώνος (Χρυσός Τύπος, 1968)
Η Ιστορία Τού 20ού Αιώνα από τις εκδόσεις Purnell - Χρυσός τύπος αφηγείται ολοζώντανα, εύληπτα και έγκυρα τα συμβάντα των 65 πρώτων χρόνων τού αιώνα μας. Είναι μια ιστορία που αφορά όλους μας, γιατί εξηγεί πώς και γιατί εξελίχθηκε ο κόσμος έτσι όπως τον ξέραμε.