Το εγχειρίδιο του καλού αντισημίτη - Κοκκαλίδου-Ναχμία, Νίνα (Σιγαρέτα, 2005)
Ο Αντισημίτης που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα πιστέψει ποτέ σε ψευδείς διαδόσεις, πώς ένας Εβραίος μπορεί να είναι και... καλός, γιατί το όνομα ακυρώνει αμέσως το επίθετο. Αυτά τα δύο δεν μπορούν να πάνε ποτέ μαζί κι αυτές οι φήμες στοχεύουν μόνο στο να παραπλανήσουν και να παρασύρουν στην πλεκτάνη αθώους ετερόδοξους ώστε ο Εβραίος να μπορεί τους έχει του χεριού του και του... ποδαριού του. [...] (από το πρόλογο του βιβλίου)