Μαχάτμα Γκάντι, το δώρο του θυμού : 11 μαθήματα ζωής για τον σύγχρονο κόσμο - Gandhi, Arun, 1934- (Διόπτρα, 2019)
Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για τον θυμό. Είναι ένα πολύ καλό και ισχυρό συναίσθημα που μας δίνει κίνητρο. Αυτό για το οποίο θα πρέπει να ντρεπόμαστε είναι ο λάθος τρόπος έκφρασής του. Μαχάτμα Γκάντι