Το μονοπάτι της δύναμης : πάρε στα χέρια σου τον έλεγχο της ζωής σου - Berger, Barbara (Το μονοπάτι της δύναμης, 2007)
Το βιβλίο αυτό μιλά για δύναμη - όχι για τη δύναμη της εξουσίας ή του πλούτου, αλλά για τη δύναμη του νου. Στις σελίδες του θα μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας και να τη διαμορφώσετε έτσι όπως πάντα θέλατε να τη ζήσετε. Η Μπάρμπαρα Μπέργκερ γράφει: "Οι σκέψεις μας και τα λόγια μας είναι παντοδύναμα. Η ζωή μας διαμορφώνεται σύμφωνα με όσα σκεφτόμαστε και λέμε. Εμείς -και μόνο εμείς- έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στις σκέψεις και στα λόγια μας, επειδή εμείς αποφασίζουμε πού θα κατευθύνουμε τις σκέψεις μας. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι μας είμαστε τόσο δυνατοί". Με ποιο τρόπο όμως διεκδικούμε αυτή τη δύναμη; Πώς παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε τις αλήθειες που παρουσιάζονται στο βιβλίο; Η Μπέργκερ πιστεύει πως αυτό είναι πολύ απλό- τόσο απλό που μοιάζει να μην είναι αληθινό. Στο βιβλίο της υπάρχουν όλα τα εργαλεία αλλά και η απαραίτητη, βήμα προς βήμα, καθοδήγηση που χρειαζόμαστε για να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας, αλλάζοντας απλά και μόνο τον τρόπο σκέψης μας.