Η περιπέτεια της φιλοσοφίας - Magee, Bryan, 1930-2019 (Σαββάλας, 2005)
Η συναρπαστική ιστορία 2.500 χρόνων δυτικής φιλοσοφίας, από τους αρχαίους Έλληνες μέχρι σήμερα. Σε αυτό τον κατανοητό και έγκυρο οδηγό της ιστορίας της φιλοσοφικής σκέψης ο Bryan Magee, φιλόσοφος, καθηγητής και συγγραφέας, διευκρινίζει τα σημαντικότερα φιλοσοφικά ζητήματα, επικεντρώνεται στα σπουδαιότερα ερωτήματα και αναλύει τα κύρια έργα των μεγάλων φιλοσόφων. Ένας απαραίτητος οδηγός για όποιον μελετά ή ενδιαφέρεται να γνωρίσει τη δυτική φιλοσοφία.