Οι κανόνες της αγάπης : ένας οδηγός για τις προσωπικές σχέσεις - Templar, Richard, 1950-2006 (Κριτική, 2010)
Συνεχίζουμε να ψάχνουμε τη σχέση που ονειρευόμαστε, όσες φορές κι αν έχουμε απογοητευτεί. Και σωστά. Το ιδανικό ταίρι είναι αυτό που μας χαρίζει στιγμές ευτυχίας και συντροφικότητας. Γιατί η αγάπη και η στοργή αποτελούν πρωταρχικές έμφυτες ανάγκες, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και απαιτητικές. Χρειάζονται καλλιέργεια και συνεχή ανανέωση. Αρωγός σας σ' αυτή την προσπάθεια είναι οι "Κανόνες της αγάπης". Στους δικούς σας χρυσούς κανόνες προσθέστε και τους 100 του βιβλίου που θα σας βοηθήσουν για να δημιουργήσετε μια σχέση με διάρκεια στο χρόνο, να διαχειριστείτε τις όποιες δυσκολίες, ν' αντλείτε χαρά από το έρωτά σας. Γραμμένο με αμεσότητα και με το γνώριμο, ξεχωριστό ύφος του Richard Templar, το βιβλίο αυτό σίγουρα θα σας κάνει να... ερωτευτείτε.