Ερεθίσματα - Durrenmatt, Friedrich, 1921-1990 (Micromega, 2017)
Ο Φρήντριχ Ντύρρενματτ στοχάζεται γύρω από τον Θεό και τον κόσμο, το χρήμα και το πνεύμα, την πολιτική και τη φιλοσοφία, το θέατρο και την κριτική, την πίστη και τη γνώση, το χιούμορ και την ανεκτικότητα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) "Όποιος θέλεί να στοχαστεί μαζί με το συγγραφέα Φρήντριχ Ντύρρενματτ, να καταπιαστεί με τους συχνά δαιδαλώδεις συλλογισμούς του στην πιο συνοπτική τους μορφή, δεν έχει παρά να δοκιμάσει με τούτον το μικρό τόμο." (Berner Zeitung)...