Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος : oι μεγάλες μάχες - Livesey, Anthony (Στρατιωτική ιστορία, 2005)
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται οι μεγαλύτερες μάχες του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, από τη Μάχη της Μονς και του Μάρνη ως τη Μάχη του Μεύση και της Αργκόν. Παρουσιάζονται, επίσης, οι διοικητές που έλαβαν μέρος και οι τακτικές που εφάρμοσαν, οι αριθμοί των αντίπαλων στρατευμάτων, τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη μάχη, ακόμα και ο ρόλος των ζώων στην πρώτη αυτή παγκόσμια σύρραξη. Εμπλουτισμένο με εκπληκτικές τρισδιάστατες αναπαραστάσεις, έγχρωμα σκίτσα και λεπτομερείς χάρτες, το βιβλίο αυτό αποτελεί μια συναρπαστική εικονογραφημένη μεταφορά των κυριότερων μαχών του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος άλλαξε τον ρου της ιστορίας και το πεπρωμένο ανθρώπων και χωρών.