Αφροδισιακές συνταγές - Τσεσμελή, Πέπη (Λαβύρινθος, 2000)
Το βιβλίο είναι αφιερωμένο από την Πέπη στους ερωτευμένους καλοφαγάδες. Στο βιβλίο προλογίζει η Πέπη: "Επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχιι επειδή η γεύση του έρωτα είναι καυτή, σας προτείνω μερικές πικάντικες συνταγές. Υστερα από εντατική μελέτη και ατελείωτα γευστικά τεστ κατέληξα στις παρακάτω συνταγές... Είναι όλες πέρα για πέρα αφροδισιακές. Οι ερωτευμένοι σίγουρα θα διασκεδάσουν, εκείνη που βρίσκονται σε ατονία θα κερδίσουν τη χαμένη λίμπιντό τους και οι πιο δύσκολοι σίγουρα θα υποκύψουν έστω και για λίγο...