Yγιεινός ύπνος : οι καλύτερες τεχνικές για την καταπολέμηση της αϋπνίας - Zanardi, Marilena (Lector, 2007)
Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε απαντήσεις σε ζητήματα όπως: - Πώς και πόσο πρέπει να κοιμόμαστε; Ο ύπνος ανάλογα με τις ηλικίες. - Οι διαταραχές του ύπνου: διάφορες μορφές αϋπνίας και οι αιτίες τους. - Οι λειτουργίες του ύπνου και η σημασία τους για την ψυχή και το σώμα. Οι φάσεις του ύπνου. - Οι ψυχολογικές και οι φαρμακολογικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της αϋπνίας: πότε είναι απαραίτητες; - Οι ήπιες θεραπείες: ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία, μασάζ, αναπνοές... κ. ά.