Άτλαντας ανατομίας : άτλαντας της τοπογραφικής και εφαρμοσμένης ανατομίας του ανθρώπου - Pernkopf, Eduard, 1888-1959 (Μαλλιάρης-Παιδεία, 1997)
Ενα κλασικό έργο σε 2 τόμους. Κυκλοφορεί τώρα και στην ελληνική γλώσσα ο πιο πλήρης και λεπτομερής άτλαντας τοπογραφικής ανατομίας του ανθρώπινου σώματος, εξαιρετικές αναλυτικές έγχρωμες εικόνες.