Η επανάσταση των βιταμινών : κρατηθείτε σε φόρμα με βιταμίνες - Strunz, Ulrich, 1943- (Διατροφή και υγεία, 2009)
Για μεγάλο διάστημα η έρευνα για το ρόλο των βιταμινών ήταν μηδαμινή. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το ρόλο των βιταμινών και τη συμβολή τους στην προφύλαξη του οργανισμού από ασθένειες, ώστε να μιλάμε για μια «επανάσταση» των βιταμινών. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να πετύχετε με τις βιταμίνες για την απόδοσή σας και τη διατήρηση της υγείας σας. Οι βιταμίνες ανήκουν στα κορυφαία «όπλα» ενάντια στην πρόωρη γήρανση, ενώ επιφέρουν περισσότερη υγεία και χαρά για τη ζωή. Η ανάγκη ενός οργανισμού για βιταμίνες εξαρτάται από την ηλικία, τον τρόπο ζωής, την επιβάρυνσή του από βλαβερές ουσίες και ασθένειες, καθώς και από γενετικές προϋποθέσεις. Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το ρόλο των βιταμινών και τη συμβολή τους στην υγεία του οργανισμού, αλλά και συμβουλές σχετικά με την πρόσληψη των βιταμινών προκειμένου να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου.