Ποιος είμαι, ποιος είσαι, ποιοι είναι : μια σατιρική εικονογραφία των νεοελληνικών παραδόξων - Καρζής, Θόδωρος (Σμίλη, 2017)
Μια πρωτότυπη σατιρική έρευνα του Εαυτού μας και του Εαυτού των άλλων, που οδηγεί στα γενικότερα αίτια της ανθρώπινης κακοδαιμονίας: την απληστία, την κενότητα, την υποκρισία, την κακοήθεια, την εκμετάλλευση, τη διαπλοκή. Επίσης όμως και στα πιο πρόσφατα νεοελληνικά hobbies - για την ακρίβεια μανίες. Σάτιρα με κοινωνικές, αλλά και πολιτικές προεκτάσεις, αφού επίσης εικονογραφεί την ανάδειξη ατόμων χωρίς μόρφωση σε πνευματικούς ταγούς ή ακόμη και σε "πατέρες του έθνους".