Νιάτα διαρκείας : τα 15 μυστικά της παντοτινής νεότητας - Χατζηβασιλείου, Βίκυ (Φερενίκη, 2004)
Οι τελευταίες έρευνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές! Με απλές μικροαλλαγές στην καθημερινή μας πρακτική μπορούμε να πετύχουμε και τη μακροζωία και την παράταση της νεότητας! Γνωρίζουμε αλήθεια πως «πίνοντας 1 ½ λίτρο νερό την ημέρα, μειώνουμε τον κίνδυνο καρδιοπάθειας κατά 60%!»; Ότι «τα φιλιά προστατεύουν τα δόντια από την τερηδόνα!»; Πως «η μακαρονάδα με μπόλικη σάλτας ντομάτα είναι από τα καλύτερα αντιγηραντικά πιάτα!»; Ότι «20 λεπτά περπάτημα την ημέρα κι ένας καλός ύπνος το βράδυ μας προστατεύουν απ’ την νόσο Αλτσχάιμερ!»; Πως «από τους ανθρώπους που παραλείπουν το πρωινό τους οι μισοί θα γίνουν παχύσαρκοι, από τους οποίους επίσης οι μισοί θα εμφανίσουν και καρδιοπάθειες!»; Αυτά και άλλα πολλά εντυπωσιακά συμπεράσματα θα βρείτε στο "ΝΙΑΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ", όλα αποτελέσματα διεθνών ερευνών, οι οποίες για πρώτη φορά στην παγκόσμια βιβλιογραφία δημοσιεύονται, αναλύονται και παρουσιάζονται συγκεντρωμένες σε ένα έντυπο. 15 μυστικά μακροζωίας. 72 έρευνες από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα όλου του κόσμου και 170 tips για έξυπνη και εύκολη εφαρμογή τους οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα: όλοι μπορούμε να έχουμε ΝΙΑΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.