Χάουαρντ Χιουζ, η μυστική ζωή του / Τσαρλς Χάιαμ ; μετάφραση Γιάννος Αιόλου. - Higham, Charles, 1931-2012 (Εμπειρία Εκδοτική, 2004)
Ποιος ήταν πραγματικά ο Χάουαρντ Χιουζ; Ήταν μόνο ο περίφημος παραγωγός που κέρδισε τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ, γυρίζοντας διάσημες ταινίες; Ο ατρόμητος αεροπόρος που κατόρθωσε να κάνει τον γύρο του κόσμου με θεαματικό τρόπο και να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ; Ο περίφημος πλέι μπόι που είχε ερωτικές σχέσεις με μύθους του Χόλιγουντ, όπως η Κάθριν Χέπμπορν και η Μπέτι Ντέιβις;