Σημειώσεις για το τρεμάμενο σώμα : κείμενα πολιτικής ανάγκης - Τριαρίδης, Θανάσης, 1970- (Αναμνήσεις, 2006)
Ένα βιβλίο για τους μετανάστες που θα "συνεχίσουν" τον κόσμο, για το θαμπό ταξίδι των ανθρώπων μέσα στη βία, για τους Τσιγγάνους που δεν φορούν ποτέ στολή και δεν κρατούν σημαίες, για τη μνήμη των αφανισμένων και τις θαμπές αισθήσεις των ζωντανών. Ένα βιβλίο με σημειώσεις για το τρεμάμενο σώμα που παραμένει μόνιμο διακύβευμα των λέξεών μας.