Η υψηλή τέχνη της αποτυχίας - Ραπτόπουλος, Βαγγέλης, 1959- (Ίκαρος, 2012)
Tο βιβλίο αυτό είναι κάτι ανάμεσα σε ημερολόγιο και ντοκιμαντέρ, αυτοβιογραφία και χρονικό, εξομολογητικό δοκίμιο και οδοιπορικό στη δεκαετία του 2000.