Οι Αγίες των Ρομανώφ - Breidel-Χατζηδημητρίου, Tonis (Εκδόσεις Ν&Σ Μπατσιούλας, 2008)
Είναι η συγκινητική ιστορία δυο αδελφών, της Ελισάβετ μεγάλης δούκισσας της Ρωσίας και της Αλεξάνδρας τσαρίνας και αυτοκράτειρας πασών των Ρωσιών. Πρωταγωνίστησαν στην τελευταία πράξη του δράματος της δυναστείας των Ρομανώφ, ζώντας στιγμές δόξας, ταπείνωσης και εξευτελισμών, Ο βίος τους υπήρξε παράλληλος, η θεοσέβεια τους απαράμιλλη, η πίστη τους ακλόνητη και το τέλος τους τραγικό.