Μέχρι το τέλος : η γραμματέας του Χίτλερ αφηγείται - Junge, Traudl (Θέματα / Μέδουσα, 2003)
Η προσωπική μαρτυρία μιας νεαρής γυναίκας που συνέδεσε την τύχης της με την πιο μισητή φυσιογνωμία του εικοστού αιώνα. Το 1942, σε ηλικία είκοσι δύο ετών, πηγαίνει στο Βερολίνο για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της να γίνει χορεύτρια και, μέσα από μια σειρά συμπτώσεις, καταλήγει προσωπική γραμματέας του Χίτλερ. Η συγκλονιστική αφήγησή της σκιαγραφεί την αντιφατική εικόνα του Χίτλερ, ενός μεγαλομανούς και ατάλαντου ανθρώπου αφοσιωμένου στους στόχους του, ξεκινώντας από τη μέρα της πρόσληψής της, την εποχή της ακμής του ναζισμού, για να ολοκληρωθεί το 1945 στα συντρίμμια του Βερολίνου με την πτώση του Τρίτου Ράιχ. Τα απομνημονεύματα της Τράουντλ Γιούνγκε συμπληρώνονται από έναν εμπεριστατωμένο πρόλογο και επίλογο της Μελίσα Μύλερ, με αποκαλυπτικές πληροφορίες για τη συγγραφέα και την εποχή της και συνοδεύονται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό.