Τι εστί φιλοσοφία - Ragland, C.P., 1970- (Επιστήμες του ανθρώπου, 2005)
Έξι σημαντικοί φιλόσοφοι μελετούν τη φύση της φιλοσοφίας. Αν και ο καθένας από αυτούς έχει τη δική του άποψη, όλοι τους συμφωνούν ότι η φιλοσοφία αναζητά κρυμμένες υποθέσεις και έννοιες προκειμένου να τις εκθέσει στον κριτικό έλεγχο. Οι συγγραφείς αυτού του βιβλίου θίγουν ορισμένα από τα σημαντικότερα θέματα του φιλοσοφικού στοχασμού. Επίσης, ερμηνεύεται το κατά πόσον μπορεί η φιλοσοφία να συμβάλει στο μετασχηματισμό του πολιτικού στοχασμού.