Τζον Φ. Κένεντι - Downing, David, 1946- (Ηγέτες / Σαββάλας, 2004)
Ο Τζον Φ. Κένεντι ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, όταν οι Αμερικανοί αναζητούσαν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη χώρα τους και τις σχέσεις της με τον υπόλοιπο κόσμο. Το βιβλίο αυτό περιγράφει με συναρπαστικό τρόπο τους πολιτικούς χειρισμούς του Κένεντι και την επίδρασή του στην πορεία της παγκόσμιας ιστορίας. -Γιατί ο Κένεντι εγκατέλειψε τη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου; -Ποιο ήταν το κύριο μήνυμα του βιβλίου του "Σκιαγραφίες θάρρους"; -Ποια πολιτική ακολούθησε για να επικρατήσει στον Ψυχρό Πόλεμο;