Ουίνστον Τσώρτσιλ - Reynoldson, Fiona (Ηγέτες / Σαββάλας, 2004)
Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ ανέλαβε την εξουσία στη Βρετανία σε μια περίοδο αναταραχής και ριζικών μεταβολών σ' ολόκληρο τον κόσμο. Το βιβλίο αυτό περιγράφει με συναρπαστικό τρόπο τη σταδιοδρομία του Τσώρτσιλ σε περιόδους κοινωνικής αναστάτωσης, πολέμου και ειρήνης, καθώς και την επίδρασή του στην πορεία της παγκόσμιας ιστορίας. -Πώς η εμπειρία του από τον πόλεμο των Μπόερς τον βοήθησε να γίνει μέλος του Κοινοβουλίου; -Ποιος ήταν ο ρόλος του στη Γενική Απεργία του 1926; -Ποια προτερήματα τον κατέστησαν τόσο αποτελεσματικό ηγέτη κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο;