Φρόιντ : η βιογραφία μιας οικογένειας - Weissweiler, Eva, 1951- (Μεταίχμιο, 2008)
Η συγκλονιστική και τραγική οικογενειακή ιστορία των Φρόιντ, η οποία ξεκινά από τη γέννηση του Σίγκμουντ Φρόιντ και καλύπτοντας τους δύο παγκόσμιους πολέμους φτάνει μέχρι τις μέρες μας.