Το καταφύγιο του Βερολίνου : oι τελευταίες μέρες στο κρησφύγετο του Χίτλερ - O'Donnell, James P. (Κέδρος, 2005)
Μια συγκλονιστική περιγραφή των τελευταίων ημερών του Αδόλφου Χίτλερ και της ομάδας της Καγκελαρίας του Ράιχ στο Καταφύγιο του Βερολίνου. Μια λεπτομερής εξιστόρηση των τελευταίων εβδομάδων, ημερών, ωρών του Γερμανού ηγέτη, μέσα από τις αφηγήσεις των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά του.