Η απαγορευμένη ιστορία της Ελλάδας - Τσιώτσιου, Παρθένα (Αρχέτυπο, 2010)
Η ιστορία της Ελλάδας είναι γεμάτη από γεγονότα που αποσιωπήθηκαν, ήρωες που αμφισβητήθηκαν, συγκρούσεις που παρέμειναν άγνωστες και προδοσίες που δε βγήκαν στο φως. Οι συγγραφείς του βιβλίου αποκαλύπτουν μετά από σε βάθος έρευνα τις άγνωστες πτυχές της ελληνικής ιστορίας: Διώξεις Σοφών στην Αρχαία Ελλάδα - Ανθρωποθυσίες στην Αρχαιότητα - Η Πραγματική Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων - Εταίρες και Πόρνες στην Εξουσία - Θρησκευτικοί πόλεμοι στην Αρχαία Ελλάδα - Η Επικράτηση του Χριστιανισμού - Η Αιματηρή Διαδοχή των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων - Μάγοι και Μαγεία στο Βυζάντιο - Το Παρασκήνιο της Άλωσης - Η Εκκλησία στην Τουρκοκρατία - Η Δράση των Ξένων Δυνάμεων και οι Σκοτεινές Όψεις του Φιλελληνισμού - Η Κατάληξη των Αγωνιστών του 1821 και ο Άγνωστος Εμφύλιος - Ληστοκρατία - Πολιτικές Δολοφονίες στη Νεότερη Ελλάδα - Παρασκηνιακές Συγκρούσεις στον Εμφύλιο - Η Ιερά Εξέταση στην Ελλάδα - Οι Αφορισμένοι - Φρειδερίκη - Αντισημιτισμός στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου - Ξένος Δάχτυλος: Η Μυστική Δράση των ΗΠΑ - Η Εισβολή στην Κύπρο - Μυστικός Φάκελος Θράκη.